Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10545
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Minh, Thảo,...vi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:11:57Z-
dc.date.available2015-08-13T08:11:57Z-
dc.date.issued2007vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học ĐHQGHN, Khoa học Tự nhiên và Công nghệ T.23 (1)-2007vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10545-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa lývi
dc.titleNghiên cứu tổng hợp và khả năng ức chế ăn mòn kim loại của một số benzoylhiđrazono-hiđroxiaxetophenonvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...