Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10619
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đinh Văn, Mười | vi |
dc.contributor.author | Vũ Chí, Cương | vi |
dc.contributor.author | Nguyễn Thiện Trường, Giang | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:12:19Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:12:19Z | - |
dc.date.issued | 2009 | vi |
dc.identifier.citation | Nông nghiệp và phát triển nông thôn - Số 2 - Tháng 2/ 2009 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10619 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Hóa phân tích | vi |
dc.title | Sử dụng phương pháp Invitro Gas Production để xác định tỷ lệ tiêu hóa chất hữa cơ của thức ăn cho gia súc nhai lại | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Hóa học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.