Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10619
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐinh Văn, Mườivi
dc.contributor.authorVũ Chí, Cươngvi
dc.contributor.authorNguyễn Thiện Trường, Giangvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:12:19Z-
dc.date.available2015-08-13T08:12:19Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.citationNông nghiệp và phát triển nông thôn - Số 2 - Tháng 2/ 2009vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10619-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa phân tíchvi
dc.titleSử dụng phương pháp Invitro Gas Production để xác định tỷ lệ tiêu hóa chất hữa cơ của thức ăn cho gia súc nhai lạivi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...