Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10630
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn Xuân, Phước | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:12:22Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:12:22Z | - |
dc.date.issued | 2005 | vi |
dc.identifier.citation | Sở y tế thành phố Đà Nẵng | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10630 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Hóa phân tích | vi |
dc.title | Nghiên cứu đề xuất biện pháp bảo đảm an toàn vệ sinh thực phẩm đối với loại hình dịch vụ thức ăn đường phố | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Hóa học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.