Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10630
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Xuân, Phướcvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:12:22Z-
dc.date.available2015-08-13T08:12:22Z-
dc.date.issued2005vi
dc.identifier.citationSở y tế thành phố Đà Nẵngvi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10630-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa phân tíchvi
dc.titleNghiên cứu đề xuất biện pháp bảo đảm an toàn vệ sinh thực phẩm đối với loại hình dịch vụ thức ăn đường phốvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...