Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10723
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi Hữu, Đoànvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:12:49Z-
dc.date.available2015-08-13T08:12:49Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2009: Tập 7, số 3: 245 - 252vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10723-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa hữu cơvi
dc.titleSản lượng và chất lượng phân gà công nghiệp trước và sau khi xử lývi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...