Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10731
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ Đình, Duyvi
dc.contributor.authorĐặng Mậu, Chiếnvi
dc.contributor.authorLê Thị, Lývi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:12:52Z-
dc.date.available2015-08-13T08:12:52Z-
dc.date.issued2006vi
dc.identifier.citationTạp chí Hóa học, T.44 (5), Tr.592 - 597, 2006vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10731-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa vô cơvi
dc.titleẢnh hưởng của thời gian và nhiệt độ đến hiệu quả ức chế ăn mòn thép Cacbon của Natri Nitrit trong dung dịch nước trung tínhvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...