Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10803
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Hoàng, Anh,...vi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:13:16Z-
dc.date.available2015-08-13T08:13:16Z-
dc.date.issued2008vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2008: Tập 6, số 3: 289 - 294vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10803-
dc.language.isovivi
dc.subjectCông nghệ hóavi
dc.titleChọn lựa các điều kiện hoạt động tối ưu của ENZYME -D-FRUCTOFURANOS IDASE để sản xuất đường FRUCTOOLIGOSACC HARIDE (FOS) chức năng từ đường SUCROSEvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...