Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10919
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng Vă n, Tạovi
dc.contributor.authorTrần Đức, Viênvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:16:37Z-
dc.date.available2015-08-13T08:16:37Z-
dc.date.issued2012vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2012: Tập10, s ố 1: 84 - 94vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10919-
dc.language.isovivi
dc.subjectNông sinh họcvi
dc.subjectCây thức ăn gia súcvi
dc.titleKhả năng sản xuất và chất lượng của một số giống cỏ và cây thức ăn gia súc cho bò sữa tại Nghĩa Đàn,Nghệ Anvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...