Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10934
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô Xuân, Mạnhvi
dc.contributor.authorNguyễn Thị Phương, Nhungvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:16:41Z-
dc.date.available2015-08-13T08:16:41Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2009: Tập 7, số 6: 780 - 787vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10934-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa sinh họcvi
dc.subjectSản xuất Chitosanasevi
dc.titleLựa chọn điều kiện tối ưu để sản xuất CHITOSANASE từ Streptomyces griceus (chủng NH2)vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...