Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/11012
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng Thu, Hàvi
dc.contributor.authorPhạm Thị Trân, Châuvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:17:04Z-
dc.date.available2015-08-13T08:17:04Z-
dc.date.issued2008vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học ĐHQGHN, Khoa học Tự nhiên và Công nghệ 24 (2008) 261-270vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/11012-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa sinh họcvi
dc.subjectCây tô mộcvi
dc.titleNghiên cứu điều tra các chất ức chế proteinase ở các sản phẩm khác nhau của thân và hạt cây tô mộc (Caesalpinia sappan L.)vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...