Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/11063
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đặng Thúy, Nhung | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:17:19Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:17:19Z | - |
dc.date.issued | 2008 | vi |
dc.identifier.citation | Tạp chí Khoa học và Phát triển 2008: Tập VI, Số 1: 38-41 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/11063 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Hóa sinh học | vi |
dc.subject | Cây thức ăn gia súc | vi |
dc.title | Thành phần dinh dưỡng của lá cây M. oleifera trồng làm thức ăn gia súc | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Công nghệ sinh học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.