Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/11100
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Văn, Bìnhvi
dc.contributor.authorTrần Huê, Viênvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:17:29Z-
dc.date.available2015-08-13T08:17:29Z-
dc.date.issued2010vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/11100-
dc.language.isovivi
dc.subjectSinh học thực phẩmvi
dc.subjectSữa bòvi
dc.titleKết quả nghiên cứu ảnh hưởng của việc bơm truyền các dạng Axit Linoleic liên hợp (CLA) đến năng suất và thành phần của sữa bòvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...