Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/11168
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn Thị, Tú | vi |
dc.contributor.author | Đặng Thái, Hải | vi |
dc.contributor.author | Chu Mạnh, Thắng | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:17:49Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:17:49Z | - |
dc.date.issued | 2009 | vi |
dc.identifier.citation | Tạp chí Khoa học và Phát triển 2009: Tập 7, số 3: 299 - 305 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/11168 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Nông sinh học | vi |
dc.subject | Cây thức ăn gia súc | vi |
dc.title | Thay thế thức ăn tinh bằng hỗn hợp chế biến từ thân lá đậu nho nhe Phaseolus calcaratus và thân ngọn lá sắn khô cho bê đực | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Công nghệ sinh học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.