Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/13758
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Đình, Thivi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:35:42Z-
dc.date.available2015-08-13T08:35:42Z-
dc.date.issued2010vi
dc.identifier.citationTẠP CHÍ KHOA HỌC, Đại học Huế, Số 57, 2010vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/13758-
dc.language.isovivi
dc.subjectSinh họcvi
dc.titleẢnh hưởng của các chất kích thích sinh trưởng (GA3, IAA, α)NAA) đến sinh trưởng và năng suất rau cải mầm ở Thừa Thiên Huếvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Toán học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...