Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/15045
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn Thị Trâm, Anh | vi |
dc.contributor.author | Huỳnh Phan Thúy, Vi | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:38:58Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:38:58Z | - |
dc.date.issued | 2010 | vi |
dc.identifier.citation | TẠP CHÍ KHOA HỌC VÀ CÔNG NGHỆ, ĐẠI HỌC ĐÀ NẴNG - SỐ5(40).2010 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/15045 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Quản trị kinh doanh | vi |
dc.title | Tiếp cận chuỗi cung ứng nhằm nâng cao lợi thế cạnh tranh cho mặt hàng tôm thẻ chân trắng - Trường hợp Công ty Cổ phần Nha Trang SEAFOODS F17 | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Kinh tế (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.