Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/29670
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Lê Trang-
dc.contributor.authorNguyễn, Viết Thùy-
dc.date.accessioned2016-01-28T07:38:30Z-
dc.date.available2016-01-28T07:38:30Z-
dc.date.issued2015-06-
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/29670-
dc.descriptionSinh học tập 36 số 2 tháng 6 năm 2015.vi
dc.language.isovivi
dc.publisherSinh họcvi
dc.subjectThức ănvi
dc.subjectCá tầm Ngavi
dc.subjectCá hươngvi
dc.subjectSinh trưởngvi
dc.subjectAcipenser gueldenstaedtii Brandtvi
dc.subjectCá bộtvi
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của các loại thức ăn lên sinh trưởng và tỷ lệ sống của cá tầm Nga (Acipenser gueldenstaedtii Brandt, 1833) giai đoạn cá bột lên cá Hương.vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...