Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31074
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorTS. NCVC Chu Hoàng, Hàvi
dc.contributor.authorPhan Thị Hoàng, Hảovi
dc.date.accessioned2018-05-23T02:17:16Z-
dc.date.available2018-05-23T02:17:16Z-
dc.date.issued2011vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31074-
dc.language.isovivi
dc.publisherĐại học Thái Nguyênvi
dc.subjectCông nghệ genvi
dc.titleNghiên cứu tạo đột biến khử độc và biểu hiện gen mã hoá kháng nguyên tái tổ hợp taphylococcal enterotoxin B (SEB) phục vụ cho việc chế tạo kít phát hiện tụ cầu vàng trong thực phẩm. ”vi
dc.typeThesisvi
Appears in Collections:LV_Khoa học Tự nhiên

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...