Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/42902
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Tuấn Hưngvi
dc.date.accessioned2018-05-24T03:36:38Z-
dc.date.available2018-05-24T03:36:38Z-
dc.date.issued2004vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/42902-
dc.descriptionThanh Hóa: Thanh hóa, 2004.vi
dc.description.abstractĐặc điểm của các cây thức ăn cho gia súc, cách chế biếnvi
dc.language.isovivi
dc.titleCây thức ăn gia súc giàu chất dinh dưỡngvi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Nông nghiệp

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
00000027396.pdf4.13 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...