Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/42916
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrung, Tâm Unescovi
dc.date.accessioned2018-05-24T03:36:42Z-
dc.date.available2018-05-24T03:36:42Z-
dc.date.issued2005vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/42916-
dc.descriptionHà Nội: văn hóa dân tộc, 2005. - 112 trangvi
dc.description.abstractHướng dẫn kỹ thuật trồng, chăm sóc, thu hoạch, bảo quản cam quýt, hồng xiêm, vải, xoài, nhãn, mậnvi
dc.language.isovivi
dc.titleCây ăn quả đặc sản và kỹ thuật trồngvi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Nông nghiệp

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...