Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43544
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ngô Xuân, Mạnh | vi |
dc.contributor.author | Võ Xuân, Hậu | vi |
dc.contributor.author | Nguyễn Thị, Tứ | vi |
dc.date.accessioned | 2018-05-24T04:13:07Z | - |
dc.date.available | 2018-05-24T04:13:07Z | - |
dc.date.issued | 2010 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43544 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Công nghệ sinh học | vi |
dc.subject | Công nghệ enzyme | vi |
dc.title | Nghiên cứu các điều kiện tối ưu cho việc thu nhận α - amylas e chịu nhiệt từ vi khuẩn Bacillus licheniformis | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Công nghệ sinh học (TC) |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.