Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43600
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng Vă n, Tạovi
dc.contributor.authorTrần Đức, Viênvi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:13:26Z-
dc.date.available2018-05-24T04:13:26Z-
dc.date.issued2012vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2012: Tập10, s ố 1: 84 - 94vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43600-
dc.language.isovivi
dc.subjectNông sinh họcvi
dc.subjectCây thức ăn gia súcvi
dc.titleKhả năng sản xuất và chất lượng của một số giống cỏ và cây thức ăn gia súc cho bò sữa tại Nghĩa Đàn,Nghệ Anvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...