Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43615
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ngô Xuân, Mạnh | vi |
dc.contributor.author | Nguyễn Thị Phương, Nhung | vi |
dc.date.accessioned | 2018-05-24T04:13:31Z | - |
dc.date.available | 2018-05-24T04:13:31Z | - |
dc.date.issued | 2009 | vi |
dc.identifier.citation | Tạp chí Khoa học và Phát triển 2009: Tập 7, số 6: 780 - 787 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43615 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Hóa sinh học | vi |
dc.subject | Sản xuất Chitosanase | vi |
dc.title | Lựa chọn điều kiện tối ưu để sản xuất CHITOSANASE từ Streptomyces griceus (chủng NH2) | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Công nghệ sinh học (TC) |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.