Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43615
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô Xuân, Mạnhvi
dc.contributor.authorNguyễn Thị Phương, Nhungvi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:13:31Z-
dc.date.available2018-05-24T04:13:31Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2009: Tập 7, số 6: 780 - 787vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43615-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa sinh họcvi
dc.subjectSản xuất Chitosanasevi
dc.titleLựa chọn điều kiện tối ưu để sản xuất CHITOSANASE từ Streptomyces griceus (chủng NH2)vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...