Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43817
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Mai Thị, Thơm | vi |
dc.date.accessioned | 2018-05-24T04:14:39Z | - |
dc.date.available | 2018-05-24T04:14:39Z | - |
dc.date.issued | 2008 | vi |
dc.identifier.citation | Tạp chí Khoa học và Phát triển 2008: Tập 8, số 2: 263 - 268 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43817 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Nông sinh học | vi |
dc.subject | Chăn nuôi bò | vi |
dc.title | Sử dụng thân lá ủ chua làm thức ăn nuôi bò thịt tại Bắc Giang | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Công nghệ sinh học (TC) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
479.pdf | 362.46 kB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.