Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43817
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMai Thị, Thơmvi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:14:39Z-
dc.date.available2018-05-24T04:14:39Z-
dc.date.issued2008vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2008: Tập 8, số 2: 263 - 268vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43817-
dc.language.isovivi
dc.subjectNông sinh họcvi
dc.subjectChăn nuôi bòvi
dc.titleSử dụng thân lá ủ chua làm thức ăn nuôi bò thịt tại Bắc Giangvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
479.pdf362.46 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...