Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43817
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMai Thị, Thơmvi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:14:39Z-
dc.date.available2018-05-24T04:14:39Z-
dc.date.issued2008vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2008: Tập 8, số 2: 263 - 268vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43817-
dc.language.isovivi
dc.subjectNông sinh họcvi
dc.subjectChăn nuôi bòvi
dc.titleSử dụng thân lá ủ chua làm thức ăn nuôi bò thịt tại Bắc Giangvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...