Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43849
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Thị, Túvi
dc.contributor.authorĐặng Thái, Hảivi
dc.contributor.authorChu Mạnh, Thắngvi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:14:49Z-
dc.date.available2018-05-24T04:14:49Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2009: Tập 7, số 3: 299 - 305vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43849-
dc.language.isovivi
dc.subjectNông sinh họcvi
dc.subjectCây thức ăn gia súcvi
dc.titleThay thế thức ăn tinh bằng hỗn hợp chế biến từ thân lá đậu nho nhe Phaseolus calcaratus và thân ngọn lá sắn khô cho bê đựcvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...