Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43876
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Thị Lý Anh , ..vi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:14:58Z-
dc.date.available2018-05-24T04:14:58Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2009: Tập 7, số 2: 130-136vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43876-
dc.language.isovivi
dc.subjectxử lý EMS in vitrovi
dc.subjectCây Cẩm chướngvi
dc.titleẢnh hưởng của xả lý ETHYLMETHANE SULPHONATE IN VITRO đối với cây cẩm chướngvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...