Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43959
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê Thị, Thínhvi
dc.contributor.authorĐặng Thanh, Longvi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:15:26Z-
dc.date.available2018-05-24T04:15:26Z-
dc.date.issued2011vi
dc.identifier.citationTạp chí khoa học, Đại học Huế, số 64, 2011vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43959-
dc.language.isovivi
dc.subjectNông sinh họcvi
dc.subjectCây cà chuavi
dc.titleĐặc điểm hình thái, chất lượng quả cà chua chuyển gen CTB (CHOLERA TOXIN B SUBUNIT)vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...