Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43959
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê Thị, Thínhvi
dc.contributor.authorĐặng Thanh, Longvi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:15:26Z-
dc.date.available2018-05-24T04:15:26Z-
dc.date.issued2011vi
dc.identifier.citationTạp chí khoa học, Đại học Huế, số 64, 2011vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43959-
dc.language.isovivi
dc.subjectNông sinh họcvi
dc.subjectCây cà chuavi
dc.titleĐặc điểm hình thái, chất lượng quả cà chua chuyển gen CTB (CHOLERA TOXIN B SUBUNIT)vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
174.pdf367.14 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...