Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43985
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê Lan, Anhvi
dc.contributor.authorNguyễn Quyết, Chiếnvi
dc.contributor.authorNguyễn Thị Huệ, Anvi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:15:34Z-
dc.date.available2018-05-24T04:15:34Z-
dc.date.issued2007vi
dc.identifier.citationTạp chí Hóa học, T. 45 (6A), Tr. 269 - 274, 2007vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43985-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa sinh họcvi
dc.subjectLoài giáp xácvi
dc.titleĐịnh lượng CAROTENOIT trong một số loài giáp xác thủy sản Việt Nam bằng phương pháp sắc ký lỏng hiệu năng cao (HPLC)vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...