Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/45367
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Đình, Thivi
dc.date.accessioned2018-05-24T08:08:07Z-
dc.date.available2018-05-24T08:08:07Z-
dc.date.issued2010vi
dc.identifier.citationTẠP CHÍ KHOA HỌC, Đại học Huế, Số 57, 2010vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/45367-
dc.language.isovivi
dc.subjectSinh họcvi
dc.titleẢnh hưởng của các chất kích thích sinh trưởng (GA3, IAA, α)NAA) đến sinh trưởng và năng suất rau cải mầm ở Thừa Thiên Huếvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:KH tự nhiên (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...