Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/45367
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Đình, Thivi
dc.date.accessioned2018-05-24T08:08:07Z-
dc.date.available2018-05-24T08:08:07Z-
dc.date.issued2010vi
dc.identifier.citationTẠP CHÍ KHOA HỌC, Đại học Huế, Số 57, 2010vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/45367-
dc.language.isovivi
dc.subjectSinh họcvi
dc.titleẢnh hưởng của các chất kích thích sinh trưởng (GA3, IAA, α)NAA) đến sinh trưởng và năng suất rau cải mầm ở Thừa Thiên Huếvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:KH tự nhiên (TC)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
02.pdf178.8 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...