Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/50110
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgôm, Thị Bíchvi
dc.date.accessioned2018-05-24T08:36:35Z-
dc.date.available2018-05-24T08:36:35Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.issn0868-2739vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/50110-
dc.language.isovivi
dc.relation.ispartofseriesNghiên cứu Đông Nam á, số 7; tr. 58-63vi
dc.subjectNghiên cứu Đông Nam ávi
dc.titleCác loại bánh làm từ lúa gạo - Một cách nhìn văn hoá và quan niệm văn hoá của người Tàyvi
Appears in Collections:Nghiên cứu Thế giới (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...