Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55590
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMai, Thị Trà-
dc.date.accessioned2019-05-23T06:34:05Z-
dc.date.available2019-05-23T06:34:05Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55590-
dc.descriptionKLTN Khoa Lịch sử. Lớp 08CVNHvi
dc.description.tableofcontentsChương I: Cơ sở lý luận chung. Chương II. Ẩm thực Hội An. Chương III. Khai thác giá trị ẩm thực Hội An để phát triển du lịchvi
dc.language.isovivi
dc.publisherTrường Đại học Sư Phạm - Đại học Đà Nẵngvi
dc.subjectHội Anvi
dc.subjectẨm thựcvi
dc.subjectDu lịchvi
dc.titleKhai thác giá trị ẩm thực Hội An để phát triển du lịch.vi
dc.typeThesisvi
Appears in Collections:KLTN Khoa Lịch Sử

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...