Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56080
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Nhật Trinh-
dc.contributor.authorLương, Thị Lệ Thơ-
dc.date.accessioned2019-10-01T07:30:13Z-
dc.date.available2019-10-01T07:30:13Z-
dc.date.issued2019-06-
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56080-
dc.descriptionTẠP CHÍ KHOA HỌC - Trường ĐHSP TPHCM Tập 16, Số 6 (2019)vi
dc.language.isovivi
dc.publisherTạp chí Khoa họcvi
dc.subjectNhàu (Morinda citrifolia L.)vi
dc.subjectMô sẹovi
dc.subjectChất điều hòa tăng trưởng thực vậtvi
dc.titleKhảo sát sự ảnh hưởng của 2,4-D và BA lên sự tạo sẹo từ lá cây nhàu (morinda citrifolia L.)vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...