Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56165
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kim Liên-
dc.contributor.authorLê, Xuân Trường-
dc.contributor.authorTrần, Văn Thành-
dc.date.accessioned2019-10-22T03:52:01Z-
dc.date.available2019-10-22T03:52:01Z-
dc.date.issued2019-05-
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56165-
dc.descriptionKhoa học và công nghệ Việt Nam số 61(5) 5.2019vi
dc.language.isovivi
dc.publisherKhoa học và Công nghệ Việt Namvi
dc.subjectFavonoidvi
dc.subjectGel vi nhũ tươngvi
dc.subjectGlinus oppositifoliusvi
dc.subjectKháng khuẩnvi
dc.subjectRau đắng đấtvi
dc.titleBào chế gel vi nhũ tương từ cao khô Rau đắng đất [Glinus oppositifolius (L.) Aug. DC., Molluginaceae].vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...