Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56195
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTừ, Quang Hiển-
dc.contributor.authorHoàng, Thị Hồng Nhung-
dc.contributor.authorTừ, Quang Trung-
dc.date.accessioned2019-10-22T09:05:28Z-
dc.date.available2019-10-22T09:05:28Z-
dc.date.issued2019-05-
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56195-
dc.descriptionKhoa học và công nghệ Việt Nam số 61(5) 5.2019vi
dc.language.isovivi
dc.publisherKhoa học và công nghệ Việt Namvi
dc.subjectKhoảng cách cắtvi
dc.subjectSản lượngvi
dc.subjectMoringa oleiferavi
dc.titleXác định khoảng cách cắt thích hợp cho cây thức ăn xanh Moringa oleifera ở năm thứ nhất.vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...