Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10369
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trương Thị Minh, Hanh | vi |
dc.contributor.author | Nguyễn Thị Hoài, Tâm | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:11:02Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:11:02Z | - |
dc.date.issued | 2010 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10369 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Đại học Bách khoa Đà Nẵng | vi |
dc.subject | Hóa thực phẩm | vi |
dc.subject | Chế biến tinh bột | vi |
dc.subject | Phương pháp AXIT | vi |
dc.title | Nghiên cứu các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình biến hình tinh bột bằng phương pháp AXIT | vi |
dc.type | Working Paper | vi |
Appears in Collections: | Hóa học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.