Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10369
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương Thị Minh, Hanhvi
dc.contributor.authorNguyễn Thị Hoài, Tâmvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:11:02Z-
dc.date.available2015-08-13T08:11:02Z-
dc.date.issued2010vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10369-
dc.language.isovivi
dc.publisherĐại học Bách khoa Đà Nẵngvi
dc.subjectHóa thực phẩmvi
dc.subjectChế biến tinh bộtvi
dc.subjectPhương pháp AXITvi
dc.titleNghiên cứu các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình biến hình tinh bột bằng phương pháp AXITvi
dc.typeWorking Papervi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...