Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10370
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô Xuân, Mạnhvi
dc.contributor.authorTrần Thị Lan, Hươngvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:11:04Z-
dc.date.available2015-08-13T08:11:04Z-
dc.date.issued2010vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10370-
dc.language.isovivi
dc.publisherTrường Đại học Bách khoa, Đại học Đà Nẵngvi
dc.subjectHóa phân tíchvi
dc.subjectChế biến Thực phẩmvi
dc.subjectQuả dứavi
dc.subjectEnzym pectinexvi
dc.titleỨng dụng các chế phẩm enzym pectinex để nâng cao hiệu suất trích ly và chất lượng nước quả dứa (Ananas comosus) tự nhiênvi
dc.typeWorking Papervi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...