Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10370
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ngô Xuân, Mạnh | vi |
dc.contributor.author | Trần Thị Lan, Hương | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:11:04Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:11:04Z | - |
dc.date.issued | 2010 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10370 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Trường Đại học Bách khoa, Đại học Đà Nẵng | vi |
dc.subject | Hóa phân tích | vi |
dc.subject | Chế biến Thực phẩm | vi |
dc.subject | Quả dứa | vi |
dc.subject | Enzym pectinex | vi |
dc.title | Ứng dụng các chế phẩm enzym pectinex để nâng cao hiệu suất trích ly và chất lượng nước quả dứa (Ananas comosus) tự nhiên | vi |
dc.type | Working Paper | vi |
Appears in Collections: | Hóa học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.