Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10427
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô Xuân, Cườngvi
dc.contributor.authorNguyễn Duy, Thịnhvi
dc.contributor.authorHà Duyên, Tưvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:11:21Z-
dc.date.available2015-08-13T08:11:21Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.citationTạp chí khoa học và công nghệ Tập 47, số 1, 2009vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10427-
dc.language.isovivi
dc.subjectCông nghệ hóavi
dc.titleSo sánh một số chỉ tiêu chất lượng nguyên liệu chè giống Trung du trồng tại Tân Cương Thái Nguyên và trồng tại Thanh Ba Phú Thọvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...