Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10435
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGiang Trung, Khoavi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:11:24Z-
dc.date.available2015-08-13T08:11:24Z-
dc.date.issued2011vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2011: Tập 9, số 2: 258 - 264vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10435-
dc.language.isovivi
dc.subjectCông nghệ hóavi
dc.titleẢnh hưởng của chất lượng nguyên liệu đến hàm lượng POLYPHENOL và hoạt tính kháng khuẩn của giống chè PH1vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...