Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10439
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Mạnh, Khảivi
dc.contributor.authorNguyễn Thị Bích, Thủyvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:11:25Z-
dc.date.available2015-08-13T08:11:25Z-
dc.date.issued2011vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2011: Tập 9, số 3: 446 - 451vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10439-
dc.language.isovivi
dc.subjectCông nghệ hóavi
dc.titleẢnh hưởng của chế phẩm KIVIVA xử lý trước thu hoạch đến chất lượng và khả năng bảo quản quả vải Thiều tươivi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...