Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10439
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn Mạnh, Khải | vi |
dc.contributor.author | Nguyễn Thị Bích, Thủy | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:11:25Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:11:25Z | - |
dc.date.issued | 2011 | vi |
dc.identifier.citation | Tạp chí Khoa học và Phát triển 2011: Tập 9, số 3: 446 - 451 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10439 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Công nghệ hóa | vi |
dc.title | Ảnh hưởng của chế phẩm KIVIVA xử lý trước thu hoạch đến chất lượng và khả năng bảo quản quả vải Thiều tươi | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Hóa học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.