Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10466
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần Thị Thu, Hằngvi
dc.contributor.authorPhạm Thị, Vânvi
dc.contributor.authorLưu Thị, Phươngvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:11:33Z-
dc.date.available2015-08-13T08:11:33Z-
dc.date.issued2008vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2008: Tập 6, số 2: 186 - 191vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10466-
dc.language.isovivi
dc.subjectCông nghệ hóavi
dc.titleNghiên cứu chế biến thử nghiệm bánh phồng nấmvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...