Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10468
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ Thị, Thúyvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:11:33Z-
dc.date.available2015-08-13T08:11:33Z-
dc.date.issued2011vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa h ọc và Phát tri ển 2011: T ập 9, số 2: 265 - 270vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10468-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa thực phẩmvi
dc.titleẢnh hưởng của độ chín thu hoạch đến chất lượng và thời gian bảo quản quả vải thiềuvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...