Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10473
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi Quang, Tuấnvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:11:35Z-
dc.date.available2015-08-13T08:11:35Z-
dc.date.issued2008vi
dc.identifier.citationTạp chí khoa học & Phát triến số 1: 47-51vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10473-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa thực phẩmvi
dc.titleẢnh hưởng của một số yếu tố đến việc sử dụng rơm và thân cây ngô làm thức ăn cho trâu bò tại các tỉnh phía Bắcvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...