Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10473
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bùi Quang, Tuấn | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:11:35Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:11:35Z | - |
dc.date.issued | 2008 | vi |
dc.identifier.citation | Tạp chí khoa học & Phát triến số 1: 47-51 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10473 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Hóa thực phẩm | vi |
dc.title | Ảnh hưởng của một số yếu tố đến việc sử dụng rơm và thân cây ngô làm thức ăn cho trâu bò tại các tỉnh phía Bắc | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Hóa học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.