Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10475
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHồ Ngọc Trà, Myvi
dc.contributor.authorNguyễn Xuân, Duyvi
dc.contributor.authorNguyễn Anh, Tuấnvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:11:36Z-
dc.date.available2015-08-13T08:11:36Z-
dc.date.issued2011vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2011: Tập 9, số1: 95 - 102vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10475-
dc.language.isovivi
dc.subjectCông nghệ hóavi
dc.titlePhát triển một phương pháp sản xuất bột lòng trắng trứng gà bằng kỹ thuật sấy ở nhiệt độ thấpvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...