Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10482
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm Thu, Hà,...vi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:11:38Z-
dc.date.available2015-08-13T08:11:38Z-
dc.date.issued2010vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát tri ển 2010: T ập 8, số 2: 319 - 326vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10482-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa thực phẩmvi
dc.titleẢnh hưởng của việc thay đổi môi trường oxy hóa khử bằng sục khí đến tiêu thụ đường của nấm men bia SACCHAROMYCES CEREVISIAEvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...