Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10483
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorThS. Nguyễn Thị Tuyết, Vânvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:11:38Z-
dc.date.available2015-08-13T08:11:38Z-
dc.date.issued2008vi
dc.identifier.citationTạp chí Kinh tế & Phát triểnvi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10483-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa thực phẩmvi
dc.titleChất lượng vệ sinh an toàn thực phẩm đóng chia ở Việt Nam - Thực trạng và giải phápvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...