Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10484
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Thị Lâm, Đoànvi
dc.contributor.authorTrần Thị Bích, Phượngvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:11:38Z-
dc.date.available2015-08-13T08:11:38Z-
dc.date.issued2008vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2008: Tập 6, số 4: 353 - 358vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10484-
dc.language.isovivi
dc.subjectCông nghệ hóavi
dc.titleTìm hiểu ảnh hưởng của một số điều kiện sản xuất sữa KEFIR có bổ sung dâu tâyvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...