Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10486
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐàm Sao, Maivi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:11:39Z-
dc.date.available2015-08-13T08:11:39Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2009: T ập 7, số 4: 500 - 506vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10486-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa thực phẩmvi
dc.titleKhảo sát ảnh hưởng một số chủng nấm men trong sản xuất vang thanh longvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...