Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10611
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorChu Đinh, Bính,...vi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:12:17Z-
dc.date.available2015-08-13T08:12:17Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.citationTẠP CHÍ KHOA HỌC VÀ CÔNG NGHỆ TẬP 47, số 1, 2009vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10611-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa lývi
dc.titleXác định dư lượng chất kháng khuẩn họ Sulfoamit trọng thực phẩm bằng phương pháp sắc kí lỏng hiệu năng cao (HPLC)vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...