Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10611
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Chu Đinh, Bính,... | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:12:17Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:12:17Z | - |
dc.date.issued | 2009 | vi |
dc.identifier.citation | TẠP CHÍ KHOA HỌC VÀ CÔNG NGHỆ TẬP 47, số 1, 2009 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10611 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Hóa lý | vi |
dc.title | Xác định dư lượng chất kháng khuẩn họ Sulfoamit trọng thực phẩm bằng phương pháp sắc kí lỏng hiệu năng cao (HPLC) | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Hóa học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.