Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10627
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPGS.TS. Nguyễn Thị Ngọc, Túvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:12:21Z-
dc.date.available2015-08-13T08:12:21Z-
dc.date.issued2005vi
dc.identifier.citationViện khoa học và công nghệ Việt Namvi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10627-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa phân tíchvi
dc.titleNghiên cứu công nghệ sản xuất và sử dụng một số chất phụ gia có nguồn gốc thiên nhiên đảm bảo chất lượng vệ sinh an toàn thực phẩmvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...