Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10774
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh Thị Kim, Cúc,...vi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:13:07Z-
dc.date.available2015-08-13T08:13:07Z-
dc.date.issued2010vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10774-
dc.language.isovivi
dc.publisherTrường Đại học Bách khoa, Đại học Đà Nẵngvi
dc.subjectHóa thực phẩmvi
dc.titleXác định hàm lượng Anthocyanin trong một số nguyên liệu hoa quả bằng phương pháp pH vi saivi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...