Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10800
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Thị Minh, Nguyệtvi
dc.contributor.authorTrương Thị Cẩm, Trangvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:13:15Z-
dc.date.available2015-08-13T08:13:15Z-
dc.date.issued2006vi
dc.identifier.citationTạp chí Hoạt động Khoa học - Số tháng 3/2006vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10800-
dc.language.isovivi
dc.publisherCao đẳng Kinh tế Kỹ thuật Công nghiệp Ivi
dc.subjectHóa thực phẩmvi
dc.subjectNước ép trái câyvi
dc.subjectChế biến thực phẩmvi
dc.titleNghiên cứu xử lý dịch ép một số trái cây Việt Namvi
dc.typeWorking Papervi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...