Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10826
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn Văn, Kiệm | vi |
dc.contributor.author | Phạm Kim, Đăng | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:13:22Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:13:22Z | - |
dc.date.issued | 2009 | vi |
dc.identifier.citation | Tạp chí Khoa học và Phát triển 2009: Tập 7 số 4: 476 - 483 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10826 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Công nghệ hóa | vi |
dc.title | Ảnh hưởng của thức ăn công nghiệp đến sự tăng trọng, chất lượng, tồn dư kim loại nặng và kháng sinh trong thịt lợn | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Hóa học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.