Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10826
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Văn, Kiệmvi
dc.contributor.authorPhạm Kim, Đăngvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:13:22Z-
dc.date.available2015-08-13T08:13:22Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2009: Tập 7 số 4: 476 - 483vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10826-
dc.language.isovivi
dc.subjectCông nghệ hóavi
dc.titleẢnh hưởng của thức ăn công nghiệp đến sự tăng trọng, chất lượng, tồn dư kim loại nặng và kháng sinh trong thịt lợnvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...